Mons Presons

Sesión de electrónica incidental que ejecuté el pasado viernes como banda sonora de la performance Mons Presons de Joan Pere Milan en «Tallers oberts» de Ciutat Vella (Barcelona). [Yamaha RM1X, Roland JV-2080, Roland JV-1010]

monspresons1

cartel monspresons

Reseña expo en Pateando Barcelona
Mapa-Programa Tallers oberts Ciutat Vella

Esta entrada fue publicada en Conciertos, Electronic, Mis canciones. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Mons Presons

 1. ja dijo:

  Tomás, soc el Jacinto. El teu silenciós fan incondicional. No se quin calificatiu emprear en totes aquestes composicions, cançons, muntatges, activitats. S´em escapa la seva magnitut … i mes cuan tu li dones una mínima importancia que als meus ulss et fa mes gran encara. ¿Que et puc dir?. Molt bo?. Magnifiq?.Sorprenent?. Les meves tendencies i els mínims coneixements em fan sorprendre amb els teus logros. Tinc consciencie, de que soc testimoni d´una gran tasca i que el teu cercle i mon de creatitivitat no té límits. Per aixó, de vegadas, cuan m´atreveixo a distreure la teva atenció, tinc la sensació d´interrompre un procés creatiu superior. Gracias per tot.

  • Tomás dijo:

   Em deixes sense paraules, Jacinto. Només em deixo portar per aquest riu que ens arrossega a tots dos: ¡la música!

   Una abraçada, amic!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s